room upstairs
1. Slaapkamer boven

2. Slaapkamer boven
room downstairs
1. Slaapkamer beneden
room downstairs
2. Slaapkamer beneden

Woonkamer en keuken
bathroom
Badkamer

Woning

Ons vakantiehuis biedt slaapgelegenheid voor maximaal 12 personen. De woning bestaat uit twee verdiepingen, zodat het ook geschikt is voor bijvoorbeeld twee families of groepen.

Beneden zijn er twee slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed en de tweede met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, de eerste met wastafel, douchecabine, tweepersoonsbed en een stapelbed en de tweede met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van dekens en kussens; de lakens en kussenslopen moeten worden meegebracht, evenals handdoeken en keukendoeken. De afmetingen van de tweepersoonsbedden zijn 140x190cm en die van de eenpersoonsbedden/stapelbedden 90x190cm.

De woning heeft beneden een ruime gemeenschappelijke woonruimte/keuken met fornuis, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en tv. Het woonhuis heeft een gemeenschappelijke badkamer met ligbad en een apart toilet. Er is ook een wasmachine. Alle kamers zijn centraal verwarmd. Fietsen, ski's of dergelijke kunnen gemakkelijk worden opgeslagen in de ruime ingang. WiFi is gratis beschikbaar. Er is ook voldoende en gratis parkeergelegenheid in het dorp vlakbij het huis.

Kijk hier naar de prijslijst en hier naar contactgegevens voor informatie over beschikbaarheid.
Contact
www.000webhost.com